طرح توجیهی پای مرغ سال 99
سلام به دوستداران آقای صنایع
در این مقاله به ارائه طرح توجیهی پای مرغ که اطلاعات آن اپدیت سال 99 می باشد را در اختیارتان گذاشته ایم.
تا پایان با ما همراه باشید.
فهرست مطالب طرح توجیهی پای مرغ
از مطالب زیر نیز دیدن فرمایید:
- نمونه پروژه های مهندسی صنایع ( تاثیرمولفههای مدیریت دانش در موفقیت مدیریت ارتباط با مشتریان )
- معرفی نرم افزار Microsoft SQL Server
- معرفی نرم افزار Anylogic
خلاصه طرح توجیهی پای مرغ
عنوان طرح فرآوری و بسته بندی پای مرغ ظرفیت (تن) 2,000 اشتغال زایی(نفر) 28 زمین مورد نیاز طرح (متر مربع) 2,500 زیر بنا (مترمربع) 1,175 کل سرمایه گذاری طرح (میلیون ریال) 56,655 سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) 47,064 سرمایه در گردش(میلیون ریال) 9,591 نقطه سر به سر (درصد) 41.57 نرخ بازگشت سرمایه (درصد) 37.9 دوره بازگشت سرمایه (سال) 2.64 آب مصرفی(متر مکعب) 10,000 توان برق مصرفی ( کیلو وات) 200
-
مزایای پای مرغ
تحقیقات دانشمندان در ژاپن نشان می دهد که چهار نوع از پروتئین موجود در پای مرغ در کنترل فشار خون بالا موثر می باشند. متخصصان تغذیه معتقدند مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان مبتلا به نرمی استخوان – راشیتیسم – است. مادران می توانند در کنار داروهای تجویز شده توسط پزشک ، از سوپ پای مرغ نیز برای بهبودی سریعتر فرزندانشان استفاده کنند. حتی در بزرگسالان مبتلا به این بیماری نیز، مصرف عصاره پای مرغ بسیار سودمند ست. مورد منع مصرف این غذا را در افراد با چربی خون بالا بوده و عصاره پای مرغ ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است. به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده نمی کنند نباید این غذا را مصرف کنند.
80 درصد پای مرغ استحصال شده از کشتار روزانه به عنوان محصولی پر مصرف به کشور چین و تایوان صادر میشود و کشور آلمان نیز بزرگترین خریدار روده گوسفندی ایران برای تهیه سوسیس است؛ درصورتیکه این محصولات در کشورمان به عنوان ضایعات کشتار دام و طیور تلقی میشود اما طی سالهای اخیر درآمدزایی خوبی برای کشتارگاهها و کشور به همراه داشته است.
- ۹۹/۱۰/۰۸